Pretor 9.20 S N 91 Treadmyll Löpning Bält 2åka skidorkt Sand Blast Free 1oz Lube

Frågor om katolsk tro – jag svarar en brevskrivare

– För vad skulle alternativet vara? Det blir ju sjukpension. Och jag har många år kvar att jobba.

En solig dag på hästgården19 december 2017 20:06Detta brukar börja i trettioårsåldern som olika besvär, sedan blir de sjuka vid fyrtio.var det vernissage för Baraa Ahmed Abd-aljawads egen fotouställning

Fortsätt läsa
En luciamorgon i lusthuset

Böcker jag läst på sistone

Jag har tidigare nämnt att jag läser mycket böcker nu, samtidigt som jag jobbar heltid som lärare i religion och historia. Och därför har jag för tillfället inte direkt överflödat med långa teologiska utläggningar eller skarpa debattartiklar här på bloggen. Och så är det. Mycket bokläsande kräver ibland mycket tänkande, och det tar tid. Därför tänkte jag i detta blogginlägg helt enkelt dela med mig lite av vad jag har läst under det senaste kanske halvåret. Här kommer alltså ett

Fortsätt läsa
Petra minns ingenting
Primal Ladies Caspian Cycle Jersey Medium

Är det dags att gå vidare?

1 februari 2018 15:40– För vad skulle alternativet vara? Det blir ju sjukpension. Och jag har många år kvar att jobba.En ny gäst på hästgården. ”Anpassningsstörningar och reaktion på svår stress” heter diagnosen på läkarspråk.

Olin åka skidordor Aluminium 930I (par) med MARKER M 40 matklämma
röd Dot Reticle Periskop holografisk reflex Sight 20mm Rail Hunting Rife 3.25 MOA

Vad händer efter döden? – Del 3

Vad händer efter döden? Har människan en odödlig själ? Vad kan texter om spöken, vålnader, andar som talar till levande människor och medier som frammanar dödas andar säga oss om hur dessa frågor kan besvaras? Vi har i ett par inlägg behandlat frågan om vad en människa är och vad som händer efter döden. Vi har sett att bibeltexterna talar om att det finns något som man brukar kalla ”ett mellantillstånd” mellan döden och uppståndelsen, då människans ande lever i

Patagonien Vattenflaska Tumbler miir samarbete Hawaii Pataloha 23oz
Forskare: Slöjan har blivit en identitetsmarkör