Skottlossning på Lindängen – en person till sjukhus

Böcker jag läst på sistone

Jag har tidigare nämnt att jag läser mycket böcker nu, samtidigt som jag jobbar heltid som lärare i religion och historia. Och därför har jag för tillfället inte direkt överflödat med långa teologiska utläggningar eller skarpa debattartiklar här på bloggen. Och så är det. Mycket bokläsande kräver ibland mycket tänkande, och det tar tid. Därför tänkte jag i detta blogginlägg helt enkelt dela med mig lite av vad jag har läst under det senaste kanske halvåret. Här kommer alltså ett

Fortsätt läsa
Bennison om landslagsplatsen: ”Min dröm sedan jag var liten”
SANTIK MAN Cykla Jersey Kits Anti-UV Racing Sports Bär korta ärmar och byxor

Är det dags att gå vidare?

Leijon Jönsson: Nollan i Malmöförlusten smygstarten som markerade slutetÅtta perioder utan mål framåt.Shell kan strypa återköpsprogramTillbaka som laget alla vill slå

skor Löpning herrar SAUCONY GRID COHESION 10 A3 PrödETTIVE AMMORTIZATE 2018
Scott Mtb Ar Kid s Lace 2706055024 Footwear Kid 65533; Footbear Kid 65533;

Vad händer efter döden? – Del 3

Vad händer efter döden? Har människan en odödlig själ? Vad kan texter om spöken, vålnader, andar som talar till levande människor och medier som frammanar dödas andar säga oss om hur dessa frågor kan besvaras? Vi har i ett par inlägg behandlat frågan om vad en människa är och vad som händer efter döden. Vi har sett att bibeltexterna talar om att det finns något som man brukar kalla ”ett mellantillstånd” mellan döden och uppståndelsen, då människans ande lever i

Seika Rubber Fish Set med Jig 10 Pcs komplett Walleye, Pike
Att ett eventuellt MFF får börja i Elitettan var det ingen som brydde sig om.